0--

Kathrein Cap 610

Kathrein  Cap 610
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.599,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 5 werkdagen

Kathrein CAP 610

Details

De nieuwe Kathrein Cap 610 is gebaseerd op de techniek van de CAP 900/910 en is de nieuwe set voor de volautomatische, digitale ontvangst van TV en radio in DVB-S2 (HDTV) en DVB-S standaard. De vlakke antenne BAS 60 behoort al jaren tot het vertrouwde beeld op caravans en campers. Ondanks de geringe afmeting van 50 x 50 cm is de ontvangst nagenoeg gelijk aan die van een 60 cm-schotelantenne.

De volautomatische draai eenheid richt de antenne in korte tijd op de satelliet van de gekozen zender, b.v. op Astra 3 op 23,5° oost. Hierna volgt een fijn afstemming voor een optimaal beeld. Wanneer overgeschakeld wordt naar een zender op een andere satelliet, b.v. Astra 1 beweegt de antenne zich volautomatisch naar de positie 19.2° oost.

De aerodynamische opbouw van de draai eenheid en antenne is slechts ca. 21 cm hoog (in parkeerpositie) en is geschikt voor een snelheid van maximaal 130 km/h. Door de compacte opbouw heeft de draai eenheid slechts weinig ruimte nodig tijdens het draaien (960 mm). Het geringe aantal kabels (één coax- en één stroom-kabel) maakt de installatie eenvoudig.

Receiver UFS 940sw

De voor de aansturing benodigde receiver UFS 940sw behoort eveneens tot de CAP 600. Voor ontvangst van o.a. de Nederlandse zenders beschikt de receiver over een CI-slot voor CA-modules en de ontvanger is geschikt voor 12V en voor 230V met de meegeleverde netadapter. Met de meegeleverde houders kan de UFS staand, hangend of verticaal gemonteerd worden en door de IR-sensor tevens uit het zicht.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. 

Grootte schotel50x50 cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt21 cm
Incl. ontvangerJa
PlaatsingOpbouw
Artikelnummer 31120152
Merk Kathrein
Collectie
Omschrijving Cap 610
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Kathrein