0--

Bente Automatische Schotel Set - Bente & Salora

Bente  Automatische Schotel Set - Bente & Salora
Salora TV Formaat:
      (+€ 20,00)
      (+€ 36,00)
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Module:
      (+€ 60,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Spanningstabilisator:
      (+€ 49,95)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
Aantal
€ 1.758,00 € 1.520,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 werkdagen

Uw voordeel

Bente 65cm plus -  € 1.299,- 
Salora 20led9109 - € 259,-

Totaal prijs: € 1.558,-
Combi prijs: € 1.499,-
Uw voordeel: € 59,-

 

Het voordeel van deze set

De losse prijzen van de Bente 65cm plus en de 20 Inch salora TV zijn opgeteld 1558.- euro. 

Wanneer u de producten aanschaft via deze set kunt u voor hetzelfde bedrag de 20 Inch salora TV upgraden naar een toestel van 24 Inch (zie attributen)

 

Bente 65cm Plus schotel

Deze schotel is een van de beste automatische schotels die er op dit moment te verkrijgen is. Deze schotel is namelijk getest in Albufeira op de Astra 3 en Joyne satelliet en heeft bewezen goede ontvangst te hebben. Het is een van de eerste automatische 65 cm schotels die ook in Zuid-Europa een goed beeld heeft. De hoogte wanneer de schotel is ingeklapt is 23cm.


Goede ontvangst tot in Marokko
Voor de Ontvangst van Joyne is deze schotel antenne uitermate geschikt, ook voor als U naar Noorwegen en Zweden gaat. De ontvangst Spanje en Portugal gaat uiteraard prima, maar ook in Marokko. In Marrakesh hebben onze klanten en goede ontvangst gehad van Nederland  1 2 3 en de RTL en SBS zenders.

Om het signaal te optimaliseren is het wel nodig om de LNB in Zuid-Europa lichtelijk bij te draaien op 7 graden. Dit vanwege de kromming van de aarde.

De signaalopbrengst van deze 65cm is te vergelijken met de opbrengst van een 80cm schotel. Dit komt voornamelijk door de goede schotel die gebruik is. Er wordt standaard een 4 satellieten bedieningspaneel bij geleverd voor gemakkelijk ontvangst van Joyne en ook Canal Digitaal. Met een druk op de knop ontvangt u dus Eutelsat 9E, Astra 19 en Astra 23.

Meer informatie over de schotel: Kijk hier.

 

Salora tv met ingebouwde ontvanger voor Canal Digitaal en Joyne

De Salora 20led9109 is een 20 inch (51cm) HD ready tv met een prachtige mat zwarte afwerking. De televisie geeft een mooi scherp beeld beschikt over een ingebouwde satellietontvanger. Samen met formaat en de mogelijkheid om de tv aan te sluiten op 12volt is dit een ideale tv voor recreatie.

In de attributen kunt u er ook voor kiezen een grotere Salora televisie aan te schaffen. Deze televisies beschikken over precies dezelfde mogelijkheden, alleen het formaat is anders. 


Een televisie met veel mogelijkheden
Naast het ontvangen en afspelen van satellietsignaal kan deze tv nog veel meer. De tv kan namelijk ook omgaan met digitenne en kabel tv signaal. Dit zorgt er voor dat u op alle mogelijke manieren tv kunt kijken. Daarnaast beschikt de tv ook over een zogenaamde fastscan functies waarmee u gemakkelijk o.a. de zenders van Canal Digitaal mee in leest.

Heeft u op vakantie mooie foto's genomen en wilt u deze alvast bekijken? Via de USB ingang kunt u gemakkelijk uw foto's en video's terug kijken op de televisie. Daarnaast kunt u ook een externe hardeschijf of USB stick er op aan sluiten.

Meer informatie over de 20 inch tv: Kijk hier.
Meer informatie over de 22 inch tv: Kijk hier.
Meer informatie over de 24 inch tv: Kijk hier.

 

Bij montage door onze monteurs: 2 camping overnachtingen cadeau!

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen.

Wanneer u deze complete set door onze vakkundige monteurs lat monteren krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt.  Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen.

Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.

Artikelnummer 24041801
Merk Bente
Collectie
Omschrijving Automatische Schotel Set - Bente & Salora
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Bente