0--

Bente 65 cm Alden

Bente  65 cm Alden
Bediening schotel:
      (+€ 149,00)
Aantal
€ 1.799,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Deze 65 cm volautomaat van Bente is van een echte topkwaliteit. De schotel heeft een hele hoge signaal opbrengst ( vergelijkbaar met een 85 cm schotel ) in heel Europa voor zowel Joyne als voor Canal Digitaal. Het speciale van dit systeem is dat de schotel is ontwikkeld door Bente maar dat de schotel wordt aangestuurd door een Alden besturingssysteem. De schotel heeft een compact ontwerp en een mooie platte bouwhoogte.( slechts 20 cm hoog ) De 65 cm schotel die gebruikt wordt heeft een goed ontwerp wat resulteert in een hoog renedement. Daarnaast heeft de schotel een laag gewicht met 9,5kg.

Om het signaal te optimaliseren in Zuid-Europa is het wel nodig om de LNB lichtelijk bij te draaien. Dit is nodig vanwege de kromming van de aarde.

Specificaties:

  • Hoog rendement 65 cm schotel
  • Eenvoudige bediening
  • Prijs exclusief satellietontvanger
  • Werkt met elke willekeurige satellietontvanger of TV
  • Standaard te bedienen (omhoog, omlaag en satelliet zoeken) vanaf stuurunit
  • Leverbaar met bedieningspaneel SSC-HD voor 149 euro extra
  • Degelijk fabricaat

 

 

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.    

Grootte schotel68 cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklaptnnb
Incl. ontvangerNee
PlaatsingOpbouw
Gewicht9.5 kg
Artikelnummer 02081702
Merk Bente
Collectie
Omschrijving 65 cm Alden
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Bente