0--

Alden Satlight Track 50 HD

Alden  Satlight Track 50 HD
Aantal
€ 999,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Deze Alden Satlight Track-50 HD is niet zo maar een automatische schotel. Deze is namelijk speciaal bedoeld voor losse plaatsing. Het is dus niet de bedoeling om deze vast op het dak te monteren! Dit ziet u onder andere terug in de pootjes die onder de schotel geplaatst zijn. Naast de pootjes onder de schotel zitten ook zuignapjes zodat u de schotel wel stevig, tijdelijk(!), op de dak van uw camper of caravan kan zetten. De kabel van de schotel kan gemakkelijk om de potjes heen worden gerold zodat dit geen extra ruimte in beslag neemt. Hoewel de schotel gewoon inklapt kan worden, is het ook eenvoudig om het schotelblad los te halen van de voet. Dit kan zorgen voor wat extra opruimgemak.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Satlight een volledig automatische satellietsysteem van 50cm. Het bijzondere aan de schotel is dat deze niet 360graden kan draaien, de schotel draait slechts 270graden. Dit is zo gedaan om te voorkomen dat de Satlight vast op een dak van een camper of caravan wordt gemonteerd, wat zoals vermeld ook niet de bedoeling is.

Het gebruik van de schotel is vrij eenvoudig. Wanneer u aan komt op plaats van bestemming zet u de schotel op een plek neer met vrij zicht en richting het zuiden (i.v.m. het max 270graden draaien). Het besturingssysteem plaatst/houdt u binnen in uw voertuig. Op dat moment is het nog een kwestie van het selecteren van de satelliet die u wilt ontvangen en dan doet de schotel de rest.

De schotel wordt geleverd inclusief wanddoos die u op uw camper of caravan kunt plaatsen.

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Indien u de televisie graag wilt ophangen of wegwerken in een kastje hebben wij ook een uitgebreid assortiment muurbeugels.

Abonnement

Naast een televisie en een ontvanger heeft u ook een abonnement nodig bij een van de satellietproviders. Er is een Smartcard of een CI+ module nodig om de codering van de zenders te halen en te bevestigen dat u een abonnement heeft.

Zoals vermeld dient u ook een Smartcard of een CI+ module te hebben. Indien u deze nog niet heeft kunt u deze eenvoudig via de onderstaande link bestellen:

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier.

Grootte schotel50cm
Automatische skewNee
Type LNBSingle
Hoogte ingeklapt27cm
Incl. ontvangerNee
Gewicht7
PlaatsingLos
Artikelnummer 14071701
Merk Alden
Collectie
Omschrijving Satlight Track 50 HD
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Alden