0--

Alden Automatische compacte schotel Topklasse set: Alden & Avtex

Alden  Automatische compacte schotel Topklasse set: Alden & Avtex
Draagkoffer voor Avtex TV:
      (+€ 39,95)
      (+€ 39,95)
      (+€ 54,95)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
Module:
      (+€ 60,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Aantal
€ 1.448,00 € 1.399,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 werkdagen

Uw voordeel:

Alden Satlight Volautomaat -  € 999,-
Avtex L199DRS LED / DVD / SAT - € 449,-

Totaal prijs: € 1.448,-
Combi prijs: € 1.399,-
Uw voordeel: € 49,-

 

Alden Satlight Track-50 HD

Dit is niet zo maar een automatische schotel. Deze is namelijk speciaal bedoeld voor losse plaatsing. Het is dus niet de bedoeling om deze vast op het dak te monteren! Dit ziet u onder andere terug in de pootjes die onder de schotel geplaatst zijn. Naast de pootjes onder de schotel zitten ook zuignapjes zodat u de schotel wel stevig, tijdelijk(!), op de dak van uw camper of caravan kan zetten. De kabel van de schotel kan gemakkelijk om de potjes heen worden gerold zodat dit geen extra ruimte in beslag neemt. Hoewel de schotel gewoon inklapt kan worden, is het ook eenvoudig om het schotelblad los te halen van de voet. Dit kan zorgen voor wat extra opruimgemak.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Satlight een volledig automatische satellietsysteem van 50cm. Het bijzondere aan de schotel is dat deze niet 360graden kan draaien, de schotel draait slechts 270graden. Dit is zo gedaan om te voorkomen dat de Satlight vast op een dak van een camper of caravan wordt gemonteerd, wat zoals vermeld ook niet de bedoeling is.

Het gebruik van de schotel is vrij eenvoudig. Wanneer u aan komt op plaats van bestemming zet u de schotel op een plek neer met vrij zicht en richting het zuiden (i.v.m. het max 270graden draaien). Het besturingssysteem plaatst/houdt u binnen in uw voertuig. Op dat moment is het nog een kwestie van het selecteren van de satelliet die u wilt ontvangen en dan doet de schotel de rest.

Meer over deze schotel vind u hier.


Avtex L199DRS 

Kleiner, lichter en slanker dan de vorige modellen. Deze ultra compacte televisie van Avtex is een stuk lichter en compacter dan de meeste andere, standaard 19,5" modellen. De grootte van het scherm is hetzelfde met daarbij een uitstekende kijk- en geluidskwaliteit. Haarscherpe beeldkwaliteit Full HD, goede kijkhoek, zeer goed (niet blikkerig) geluid.

Toch liever een groter model met verder dezelfde specificaties? In de bijlage kunt u een groter model selecteren.

Meer informatie over de 19,5 Inch Avtex televisie vind u hier. 

Mogelijkheden
Naast het ontvangen en afspelen van satellietsignaal kan deze tv nog veel meer. De tv kan namelijk ook omgaan met digitenne signaal. Daarnaast is de televisie ook voorzien van ingebouwde DVD speler. Daarnaast beschikt de televisie over een fastscan functie voor o.a. Canal Digitaal. Dit wil zeggen dat u de zenders automatisch kan inladen wanneer u signaal heeft. Dit is ideaal voor wanneer er weer een nieuwe zenderlijst is uitgebracht door Canal Digitaal.  Ook is deze TV uitermate geschikt voor de ontvangst van Joyne. Wanneer u een USB stick of een externe hardeschijf aansluit op de tv kunt u live televisie pauzeren en terug spoelen.

Wanneer er gekeken wordt naar het ontwerp wordt al snel duidelijk dat de tv echt is ontworpen voor de recreanten. Zo beschikt de televisie onder mer over een ingebouwde spannings-stabilisator. Deze hoeft dus niet meer los gekocht te worden. Daarnaast heeft de tv een indicator voor een lage accuspanning. Daarnaast heeft dit toestel een speciaal interieur die de binnenkant beschermt tegen schokken tijdens de rit. Tenslotte is het ook nog mogelijk om een koffer te bestellen voor de televisie. De koffer is speciaal ontworpen voor de Avtex televisies en alle accessoires kunnen gemakkelijk mee in de koffer.

Waarom deze tv?
Wanneer u op zoek bent naar een televisie voor onderweg dan is deze televisie wel echt de top. De Avtex toestellen zijn, zoals hier boven vermeld, namelijk ontworpen en gebouwd voor onderweg. Het specialie interieur, het prachtige beeld en het elegante ontwerp zorgen er voor dat deze tv echte topkwaliteit is. Vergelijkbare televisies zijn niet op deze manier ontworpen en hebben toch een minder beeldkwaliteit.

Meer informatie over de 19,5 Inch Avtex televisie vind u hier.
Meer informatie over de 21,5 Inch Avtex televisie vind u hier.
Meer informatie over de 24 Inch Avtex televisie vind u hier.

Artikelnummer 24041802
Merk Alden
Collectie
Omschrijving Automatische compacte schotel Topklasse set: Alden & Avtex
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Alden