0--

Xsarius Apollo 85

Xsarius  Apollo 85
Dit product is momenteel niet leverbaar

De Xsarius Apollo 85 cm is een volautomatische schotelantenne. De antenne wordt bedient door middel van een zogenaamde controllerbox. In deze controllerbox zijn 12 satellietpositities voorgeprogrameerd. Tevens onhoudt de schotel de laatste satellietpositie die gebruikt is. Dit is ideaal wanneer u vaak rond rijdt met uw camper of caravan. De schotel zoekt op uw nieuwe bestemming automatisch de laatste positie op.

  • 85cm aluminium schotel
  • Hoogte ingeklapt: 18,4cm.
  • Werkt met controllerbox
  • Heeft 12 voorgeprogrammeerde satellietposities
  • Formaat schotel: 86 x 91 cm
  • Exclusief satellietontvanger

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.  

Prijs€ 1195
MerkXsarius
Automatische skewNee
Grootte schotel85 cm
Gewicht14 kg
Hoogte ingeklapt18,4cm
Artikelnummer 22061701
Merk Xsarius
Collectie
Omschrijving Apollo 85
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Xsarius