0--

Bente 65cm B&R volautomaat

Bente  65cm B&R volautomaat
Montage kit:
      (+€ 17,95)
Aantal
€ 1.499,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De 65cm van Bente is een van de beste automatische schotels die er op dit moment te verkrijgen is. Deze schotel is namelijk getest in Albufeira op de Astra 3 satelliet en heeft bewezen goede ontvangste te hebben. Het is een van de eerste automatische 65 cm schotels die ook in Zuid-Europa goed beeld heeft. De hoogte wanneer de schotel is ingeklapt is 23cm.

Om het signaal te optimaliseren is het wel nodig om de LNB in Zuid-Europa lichtelijk bij te draaien. Dit vanwege de kromming van de aarde.

De signaalopbrengst van deze 65cm is te vergelijken met de opbrengst van een 80cm schotel. Dit komt voornamelijk door de goede schotel die gebruik is. Er wordt standaard een 4 satellieten bedieningspaneel bij geleverd voor gemakkelijk ontvangst van Joyne en ook Canal Digitaal. Met een druk op de knop ontvangt u dus Eutelsat 9E, Astra 19 en Astra 23.

Televisie met ingebouwde satellietontvanger

Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer. Kijk voor onze volledige assortiment televisie met ingebouwde satellietontvanger hier.

Montage

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen, klik voor meer informatie hier. Waneer u deze schotel bij ons laat opbouwen krijgt u van ons twee overnachtingen cadeau bij een camping bij ons in de buurt.  Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting op de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.  

Artikelnummer 24061702
Merk Bente
Collectie
Omschrijving 65cm B&R volautomaat
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Bente