0--

Alden Ombouwset naar HD

Alden  Ombouwset naar HD
HD Ontvanger :
      (+€ 119,00)
      (+€ 129,00)
Aantal
€ 749,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Heeft u een van de volgende Alden stuurunits: Alden V4, V5, S.S.C. 2, S.S.C. 3, CGV Alden, TNT SAT Canal,  dan zult u deze moeten vervangen vanaf April 2016. Vanaf April 2016 worden de Nederlandse HD zenders namelijk uitgezonden via de Astra 3 satelliet, waar ze nu nog worden uitgezonden vanaf de Astra 1 satelliet. Deze Alden schotels hebben moeite met het vinden van de Astra 3 satelliet, daarom hebben ze een upgrade nodig. In dit geval bestaat het upgrade uit het vervangen van de stuurunit. 

Bij aanschaf kunt u uw oude stuurunit inruilen voor deze, u krijgt dan 200 euro terug gestort op uw rekening. Dan kost deze ombouw set feitelijk maar € 549,- i.p.v. € 749,-.

Indien u de set besteld kunnen wij de stuurunit vooraf voor u programmeren voor het juiste type. Hiervoor ontvangen wij na bestelling van de set graag foto's van de volledige schotel op het dak en van de onderzijde van de stuurunit. Meestal staat hier het juiste type op vermeldt.

Wij kunnen het vervangen van de stuurunit ook voor u doen, dit kost u slechts gemiddeld tussen de 30 en 60 euro extra. Bel ons even voor een afspraak en dan regelen we alles. Wilt u er zeker van zijn dat uw stuurunit wel of niet vervangen moet worden stuur ons dan een mailtje met een foto van uw stuurunit. Dan laten wij u weten of uw systeem wel of niet een update nodig heeft. 

Let op: U heeft nog wel een HD ontvanger nodig bij deze set. Het vervangen van de stuurunit alleen is niet voldoende indien u nog geen HD ontvanger heeft. De set wordt tevens niet geleverd met HD ontvanger, deze dient u los bij te bestellen indien nodig. U kunt hier de satellietontvangers bekijken die geschikt zijn voor Alden.
 

 

Artikelnummer 05021602
Merk Alden
Collectie
Omschrijving Ombouwset naar HD
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Alden SSC handleiding Nederlandspdf594,65 Kb
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Alden