0--

Marmitek IR Control 10 Xtra

Marmitek  IR Control 10 Xtra
Aantal
€ 129,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Kenmerken:

  • Bedien uw A/V apparaten achter gesloten kastdeurtjes (of zelfs vanuit een andere ruimte) met uw huidige afstandsbediening.
  • Met de IR Control 10 XTRA kunt u 2 kastdelen/compartimenten en 2 extra apparaten bedienen.
  • Met uitzondering van de zeer kleine IR ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.
  • Met IR blaster functie om meerdere apparaten met maar één IR blaster te bedienen of wanneer u geen IR LEDs op uw A/V apparatuur wilt of kunt plakken.
  • Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders.
  • Bevat nieuwe IR filtertechnieken voor gebruik in de buurt van Flat Screen TV’s (Plasma, LCD en LED, indirect zonlicht en spaarlampen.

 

Hoe werkt de IR Control 10 XTRA™?
Plaats uw A/V apparatuur in een gesloten kastje, tv meubel of zelfs in een andere ruimte. De IR ontvanger dient in het zicht van uw eigen afstandsbediening geïnstalleerd te worden. Plak de IR blaster LED waar u maar wilt in het kastje en werk de IR hoofd module netjes weg. Richt de afstandsbediening op de IR ontvanger om het gewenste commando (via de IR hoofd module) naar de IR LED’s te sturen, deze zullen dit infrarood commando direct doorgeven aan de A/V apparatuur.

 

Wat is er zo uniek aan deze oplossing?

Marmitek heeft meerdere oplossingen om A/V apparatuur die uit het zicht staat te bedienen. Waarom zou u juist voor deze oplossing kiezen? De IR Control 10 XTRAis de infraroodverlenger met het hoogste installatiegemak. Doordat de set voorzien is van 2 IR blasters in plaats van IR LEDs, komt de plaatsing hiervan niet nauwkeurig. U plaatst de IR Blasters op een willekeurige plek in uw kast (1 per compartiment/kastdeel) en het IR licht vindt vanzelf de weg naar uw AV apparatuur. Verder is dit één van de meest onzichtbare oplossingen ooit door de IR ontvanger die niet groter is dan een pennendop.

 

 

Artikelnummer 121212
Merk Marmitek
Collectie
Omschrijving IR Control 10 Xtra
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Marmitek