Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Xsarius Snipe 2, inruilmodel

Xsarius  Snipe 2, inruilmodel
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

OP = OP   slechts 3 maanden oud

 

Inruilmodel Xsarius Snipe 2

Xsarius Snipe 2, de meest compacte satelliet antenne op de markt. Wordt de selfsat Snipe 2 geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

De Xsarius Snipe 2 is voorzien van de  HD zoektechniek. De Xsarius Snipe 2 maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.

 

Hoogte 192 mm
Breedte 515 mm
Diepte 355 mm
 

Het basis vergrendelings- en positioneringssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. De Xsarius Snipe 2 heeft een platte ondergrond en wordt tevens geleverd met aluminium bevestigingsplaat om vast te monteren op uw camper of caravan. Dit nieuwe model is volgens de importeur prima geschikt voor dakopbouw en gaat dan niet defect door rijwind en vocht wat bij het vorige model Snipe wel kon gebeuren.

Ons advies en ervaring: niet te gebruiken voor dakmontage op caravan, camper of vrachtauto. Er zit namelijk te veel speling op de Snipe waardoor dit voor problemen gaat zorgen en vocht problemen.

Voor Astra 3 en Eutelsat 9 zijn er bij regen ontvangst problemen en geeft hij blokje's in het beeld is de ervaring van onze klanten.

De schotel extra glad maken kan verbetering geven is de tip van onze monteur. Regen druppels op de schotel geven ook een verstoring van het signaal, door het glad te maken loopt het water er snel af.

Voor dit model garantie via de importeur Astrasat in Groningen.

Na de garantie repareert onze eigen monteur.

Van ons een bruikleen tijdens de reparatie tijd.

 

Foto is voorbeeldfoto, de schotel zelf ziet er zeer goed uit.

Eigenschappen

PlaatsingLos
Artikelnummer 30011608
Merk Xsarius
Omschrijving Snipe 2, inruilmodel

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload